Zware Bevalling.

Z

Negen maanden geleden begon het. Precies een zwangerschap. Veertig keer een verhaaltje tikken over mijn leven als vader. De verrassingen, de strubbelingen, de geluksmomentjes en de magische ontdekkingen. Als doorgewinterde tv-journalist is het voor mij een behoorlijke opgave en omschakeling geweest om ineens stukjes te tikken, die ook nog eens gevat moeten zijn en als het lukt ook de lezer ook nog eens weet te raken. Want lezers die zijn er, sinds ik van Fabulous Mama & Family precies negen maanden geleden de kans kreeg om mijn schrijfsels met de wereld te delen.

En ik ben nog lang niet klaar, niet uitgeleerd. De verhalen zijn niet op en die kleine kippenpoot van ons gaat heus nog genoeg uithalen om wel duizenden columns over te schrijven. Dus wat mij betreft is de koek verre van op. Maar er zijn wat probleempjes bij Mama Media Group, het bedrijf áchter Mama & Family. Freelancers klagen over niet betaalde facturen en zijn boos. Logisch. Ook distributeurs wachten al maanden (of zelfs jaren) op hun geld en bezorgen het blad Fabulous Mama & Family niet meer bij abonnees. Klinkt als een hopeloze situatie waar op korte termijn geen happy end aan lijkt te komen, al belooft directeur Alex Stempels dat er einde van het jaar meer duidelijkheid komt over de cashflowproblemen van de uitgeverij.

Een vaag verhaal, dat is het. Maar ja, in de toekomst kijken kan helemaal niemand, dus tot die tijd is het een kwestie van afwachten. En doorgaan in mijn geval, want van weglopen is nog nooit iemand beter geworden denk ik dan. Daarnaast heb ik nét met man en kind een fab fotoshoot gehad voor het decembernummer van Fabulous Mama & Family, zou toch zonde zijn als die nooit het levenslicht gaat zien. Dus op de positieve gedachten dan maar, want elke uitgeverij die verdwijnt is er in deze tijden eentje teveel.

Plaats reactie

Sjieke Spam

Een vorstelijke behandeling krijgen als lezer? Dat kan! Schrijf je in en ontvang direct een mailtje als een nieuwe column het levenslicht heeft gezien...

Koninklijk Archief