Saturday Night.

S

Vanaf het nieuwe jaar is Linda niet meer de enige Mol op zaterdagavond. AVROTROS heeft namelijk besloten om het zestiende seizoen van Wie is de Mol? niet langer op donderdag uit te zenden, maar op zaterdag. Vind ik persoonlijk een wat vreemde zet, want tsja, op zondagochtend alle details bespreken bij de koffieautomaat op het werk is dan toch lastig. En ook het tien weken thuisblijven op zaterdag zal voor veel fans een lastige opgave zijn.

Anyway, het gaat uiteindelijk om het kandidatenveld. Dat is namelijk wél briljant. Of nou ja, eigenlijk ook niet zo. Marjolein Keuning doet eindelijk eens mee. Een bekendheid die ik graag eens wat beter zou willen leren kennen door een programma als Wie is de Mol? Maar dat is dan ook meteen de enige waar ik op aansla. 3FM-dj Annemieke Schollaardt, tv-presentatrice Airen Mylene (van Shownieuws), politiewoordvoerster Ellie Lust en modejournaliste Cécile Narinx zijn de overige vrouwelijke kandidaten. De mannelijke deelnemers: presentatoren Klaas van Kruistum en Tim Hofman, harpist Remy van Kesteren, acteur Rop Verheijen (uit Familie Kruys) en oud-hockeyer Taeke Taekema. Niet een heel indrukwekkend lijstje, al heb je er maar een paar nodig om het spannend te maken. En we houden stiekem allemaal van Ellie Lust natuurlijk.

Decor voor deze zestiende reeks is de Dominicaanse Republiek. Benieuwd hoe het gaat scoren. Denk dat het lastig gaat worden. Vanaf 2 januari op NPO 1. Zaterdagavond dus.

 

Plaats reactie

Sjieke Spam

Een vorstelijke behandeling krijgen als lezer? Dat kan! Schrijf je in en ontvang direct een mailtje als een nieuwe column het levenslicht heeft gezien...

Koninklijk Archief