Over de Balk.

O

Met het onherroepelijke en definitieve emigreren van Barbie en Michael naar Spanje is ons tv-kijkers een behoorlijk belangrijk reality-type komen te ontvallen. Maar niet getreurd: huilend in een hoekje gaat zitten is helemaal niet nodig, want niemand minder dan Amanda Balk (die van De Gouden Kooi en Afrojack) heeft samen met haar zus een realityshow! En de televisie hoeft er  niet eens voor aan, je kijkt Keeping up with the Balkjes  (OMG! Shoutout!) uiterst ontspannen via LINDA.tv op je telefoon of tablet.

Net als de Amerikaanse evenknie rondom de Kardashians is ook Keeping up with the Balkjes doorspekt met filosofieën over het leven die de term oppervlakkigheid naar een nieuw level tillen. Want hoe komen ze aan die strakke lichamen zonder te sporten? Juist, wat je niet hebt dat koop je gewoon. Borsten, botox en booty zijn eigenlijk de kernwoorden in de familie Balk. Hoewel Amanda zich ook nog dient bezig te houden met haar dochter Vegas, want tsja, als fashionista in de dop komen daar weer heel andere wereldschokkende problemen bij kijken.

Grootste ster in de serie is overigens het enige niet-lid van de familie Balk, namelijk de Poolse BFF Kasia. Dankzij een excessieve behandeling door de plastisch chirurg heeft deze Oostblokdame de rondingen van een Braziliaanse vrouw, dat levert hilarisch taferelen op, alleen al als je haar door de schrale bouwput van Amsterdam ziet waggelen.

Keeping up with the Balkjes dus. De komende zes weken op LINDA.tv. Kan het? Eigenlijk niet. Maar daardoor is het des te meer de moeite waard. Een absolute must-see.

Plaats reactie

Sjieke Spam

Een vorstelijke behandeling krijgen als lezer? Dat kan! Schrijf je in en ontvang direct een mailtje als een nieuwe column het levenslicht heeft gezien...

Koninklijk Archief