Net Nie.

N

Gefeliciteerd Gert, ook dit is je gelukt. Precies een maand na de grote finale van K3 Zoekt K3 heeft hij al bereikt waar hij met de oude meisjes jaren over deed: azijnpers. Zure reacties, een constante klaagzang en afgunst. Fans maken zich zorgen, familie nu ook, maar Gert niet, die hoort alleen het belletje van de kassa rinkelen.

Toegegeven, zuiver zingen is anders, dus reden voor een beetje kritiek is er wel. ‎Maar ja, die drie toppertjes zingen voor de voltallige Vlaamse natie in een charity show. Daar mag je best nog even de bibbers van krijgen.

Zo lang de mensen maar over je praten, positief over negatief. En als de media maar continu over je schrijven. Dan doe je er gewoon nog toe. Big time. Dus Klaasje, Hanne en Marthe, succes komend weekend bij de eerste show in Nederland. ‎Ik zal duimen voor een goede afloop. En daar meen ik serieus elk woord van.

Plaats reactie

Sjieke Spam

Een vorstelijke behandeling krijgen als lezer? Dat kan! Schrijf je in en ontvang direct een mailtje als een nieuwe column het levenslicht heeft gezien...

Koninklijk Archief