Na-na-na-na-na-na-na.

N

Die hele rage rondom superheldenfilms gaat een beetje aan me voorbij. Een Avengers hier en daar vind ik nog wel te doen, maar het non-stop rebooten van allerlei reeksen snap ik niet zo. The Hulk, Spider-Man en Superman, allemaal hebben ze de ene na de andere wederopstanding meegemaakt. Maar Batman spant natuurlijk de kroon. Als stripfiguur ontstaan in 1939, maar na zijn eerste tv-serie in de jaren zestig, is de gevleugelde vriend inmiddels aan een vijfde generatie begonnen in de bioscoopfilm Batman vs Superman. Ik ben de draad gewoon een beetje kwijt.

Gelukkig nemen de filmmakers hun product ook niet al te serieus, bleek namelijk al toen Batman als lego-figuurtje zijn opwachting maakte in The Lego Movie. En voor alle fans: die Batman krijgt zijn eigen spin-off, met de briljante doch logische naam: The Batman Lego Movie. In februari 2017 in de bioscoop, dan is onze zoon tweeënhalf, zou dat al oud genoeg zijn? Who cares, ik wil ‘m sowieso zien. De eerste trailers zijn namelijk verschenen en zie zijn te melig voor woorden:

Plaats reactie

Sjieke Spam

Een vorstelijke behandeling krijgen als lezer? Dat kan! Schrijf je in en ontvang direct een mailtje als een nieuwe column het levenslicht heeft gezien...

Koninklijk Archief