Look-a-like perfection.

L

Het was in 2015 niet het makkelijkste jaar voor mannelijke tieneridolen. Want terwijl Justin Bieber na een kwakkelende periode terugkeerde met het monsterlijk goede album Purpose, koos Zayn Malik ervoor om na een aantal goede jaren zijn boyband One Direction de rug toe te keren. En toen onstonden er dus ineens twee kampen: Team Justin en Team Zayn. Een bijna onmogelijke keuze om te maken.

Gelukkig hoeven de bakvissen sinds afgelopen week geen keuze meer te maken en is er een nieuwe held aan de horizon verschenen: David Carrera. Deze 18-jarige Spaanse internetsensatie zorgde er afgelopen week voor dat Beliebers en Directioners voor het eerst in de geschiedenis tot elkaar gekomen zijn. Ze huilden en schreeuwen massaal digitaal omdat deze fijne vriend met zijn grote ogen, donkere wenkbrauwen en blonde haren een bizarre en tevens perfecte mix is tussen Justin Bieber en Zayn Malik. De ultieme Bieblik dus.

Voor de online eendagsvlieg zal de hysterie hem voorlopig worst zijn. Hij zit in de tweede klas van de Spaanse middelbare school, dus heeft daar vast geen enkel probleem om de dames en heren van hem af te slaan. Zijn ultieme doel is, hoe verrassend, wél om later model te worden. Wellicht is dit de ultieme kans voor een agency om ‘m vast binnen te harken. Get it while it’s hot.

Plaats reactie

Sjieke Spam

Een vorstelijke behandeling krijgen als lezer? Dat kan! Schrijf je in en ontvang direct een mailtje als een nieuwe column het levenslicht heeft gezien...

Koninklijk Archief