Life is Full.

L

Er zijn serieus nog steeds momenten dat ik mezelf betrap op het zingen van Everywhere You Look. Dat pakkende openingsliedje van Full House. Op de fiets, in de supermarkt, in de auto. Everywhere dus. Best gek eigenlijk als je bedenkt dat de comedyserie al ruim twintig jaar geleden voor het laatst met nieuwe afleveringen op televisie te zien was. Maar wat was ik gek op de fictieve familie Tanner. Alle bizar zoetsappige verhaallijnen ten spijt, heb ik alle 192 afleveringen minstens vijf keer gezien. Hysterisch is dan ook een te zachte uitdrukking om te omschrijven hoe ik me voelde toen ik hoorde over Fuller House, de officiële spin-off, die vanaf 2016 op Netflix te zien is. Daarin wonen DJ, Stephanie en Kimmy in één huis, maar komen de overige familieleden, behalve Michelle (die verdraaide Olsen-twins steeds), ook geregeld op bezoek.

De afgelopen maanden vond ik afzien. Af en toe kwam er via social media een fotootje naar buiten, maar het bleef angstig stil rondom de twee punt nul-versie van de familie Tanner. En wanneer de comeback dan officieel zou zijn was óók steeds niet bekend. Tot nu. Dus schrijf het allemaal in de agenda’s voor het nieuwe jaar: 26 februari 2016. Alle dertien afleveringen in één klap te bekijken. Ik vraag morgenochtend direct een vrije dag aan.

En het allermooiste: de eerste beelden van Fuller House zijn er ook eindelijk! Of nou ja, een teaser trailer. Die zijn naam werkelijk eer aandoet, want behalve de stemmen van een paar oudgedienden is er werkelijk niets te zien. Een hond. En de set, die exact lijkt op die van vroeger. Genoeg om mij volledig aan het gillen te krijgen. Check de beelden:

Plaats reactie

Sjieke Spam

Een vorstelijke behandeling krijgen als lezer? Dat kan! Schrijf je in en ontvang direct een mailtje als een nieuwe column het levenslicht heeft gezien...

Koninklijk Archief