Life is Full Again.

L

Zelden heb ik zo’n gehypte serie gezien als de revival van Full House. Bij Netflix weten ze dan ook wel echt hoe ze dat fatsoenlijk aan moeten pakken hoor. Vorige maand een kleine teaser, afgelopen week de eerste interviews met de cast en nu dan toch eindelijk de primeur van de beelden! Of nou ja, een viertal foto’s dan. Met nog anderhalve maand tot de première moeten de fans wel hongerig blijven natuurlijk.

Op drie van de vier foto’s zijn D.J. Tanner, Stephanie Tanner en Kimmy Gibbler te zien met hun kroost. Het moge duidelijk zijn: de rol die Danny, Jesse en Joey ‎in het origineel hadden. Nu nog hopen dat de dynamiek in Fuller House net zo bijzonder is als in de eerdere reeks, dat kan bijna niet, maar je weet maar nooit.

Foto nummer vier is de meest speciale: naast de drie meiden zijn ook Danny, Rebecca, Jesse en Joey te zien. In het bekende decor lijkt het net alsof ze gewoon verdergaan waar ze gestopt zijn. En dat is ook zo, in een interview met ET zegt John Stamos dat er eigenlijk niet veel anders is als de orginele reeks. De oudgedienden komen af en toe eventjes aanwaaien, maar de basis zijn de drie meiden en alle kinderen. Just like the old days. Ik kan dus echt niet wachten en duim alleen maar dat het geen dikke tegenvaller gaat zijn. Een kans die best groot is helaas.

fuller_house

Plaats reactie

Sjieke Spam

Een vorstelijke behandeling krijgen als lezer? Dat kan! Schrijf je in en ontvang direct een mailtje als een nieuwe column het levenslicht heeft gezien...

Koninklijk Archief