Krank.

K

Ergens kunnen we nu opgelucht zijn dat het voorbij is. En dat we na al die maanden verlost zijn van het gedoe rondom de zwangerschap van Sabia Boulahrouz. In een statement is bekend gemaakt dat ze haar baby verloren heeft, na zes maanden zwangerschap. Door het vroegtijdige einde aan de zwangerschap is er een nieuw en onschuldig mensenleventje verloren gegaan. Maar die vlieger gaat alleen maar op als onze Duitse vriendin werkelijk zwanger was natuurlijk.

En aan dat laatste begin ik nu toch sterk te twijfelen: of beter gezegd, ik geloof er geen snars meer van. Sabia is nooit of te timmer zwanger geweest van Rafael. Alle stukjes vallen nu op zijn plaats. De wisselende weken van haar zwangerschap, de veel te laat verschenen babybuik, vage redenen waarom niemand ooit bij haar in de buurt mocht komen, allemaal omdat er een kussen onder haar trui zat, of zo’n gekke siliconen nepbuik die ze in films en series ook gebruiken. Al die tijd zweeg Rafael van der Vaart, de zogenaamde vader, omdat hij wist dat zijn ex-vriendin niet helemaal spoorde. Dat zij een zwangerschap verzon om hem bij zich te houden en in de publiciteit te blijven. Je vraagt je dan bijna af of de vorige miskraam ook wel echt was. Vreselijk om zulke harde beschuldigingen te doen, terwijl er zoveel verhalen zijn van ‘echte’ miskramen, maar dit voelt aan alles gewoon niet goed.

Bij deze wil ik dus mijn vorige berichtje over Sab intrekken. Ze heeft mijn voordeel van de twijfel niet meer, mijn sympathie is weg. Ik denk nu voornamelijk dat deze vrouw volledig Krank im Kopf is en zo snel mogelijk opgenomen zou moeten worden. Zodat ze geen gevaar voor haar kinderen, maar vooral geen gevaar voor zichzelf kan worden.

Plaats reactie

Sjieke Spam

Een vorstelijke behandeling krijgen als lezer? Dat kan! Schrijf je in en ontvang direct een mailtje als een nieuwe column het levenslicht heeft gezien...

Koninklijk Archief