Kofferguys.

K

Wat is het heerlijk dat we ons in een tijd die draait om terrorisme, armoede en onzinnige referendums óók gewoon nog druk kunnen maken over de kleine dingen in het leven. Die eigenlijk helemaal nergens over gaan, maar ons tóch een blij gevoel geven. Zoals de mannelijke koffertjesdragers van Miljoenenjacht, die Nederland inmiddels toch al een paar weken volledig in hun greep weten te houden.

Het begon allemaal met deze ene Facebookoproep van Johanna uit het Friese plaatsje Damwâld, waarin ze Linda de Mol hoogstpersoonlijk opriep om voor de verandering niet eens een keertje zesentwintig prachtige en sexy vrouwen, maar knappe mannen van die trap te laten waggelen. De oproep werd eerst weggemoffeld, want Linda had in 2007 óók al eens mannen in haar studio. Maar na wat aandacht in de media gingen Lin en haar team voor de bijl, bij 260.000 likes op Facebook zouden de mannen er komen. Al ver voordat het aantal gehaald werd, begon de casting al en vlak voor de uiteindelijke opnamedag afgelopen week werden de 260.000 fans binnengesleept.

En daar staan ze dan: zesentwintig knappe en iets minder knappe mannen in Miljoenenjacht. Ik vind het een fantastische actie en respect voor de buzz die de Postcode Loterij en Endemol er omheen hebben weten te breien, maar ik zie uiteindelijk tóch liever de knappe meisjes in hun gouden jurkjes naast de koffertjes staan. Geeft het geheel ietsje meer show. Misschien moeten we voor de knappe mannen gewoon iets anders verzinnen. Ik ga me daar voor het komende seizoen eens op beraden.

Plaats reactie

Sjieke Spam

Een vorstelijke behandeling krijgen als lezer? Dat kan! Schrijf je in en ontvang direct een mailtje als een nieuwe column het levenslicht heeft gezien...

Koninklijk Archief