K6.

K

Drie weken geleden wonnen ze de finale van K3 Zoekt K3 en nu staan ze al met hun gezichtjes op t-shirts, ballonnen, broodtrommeltjes en cd’s. Dat moet toch een gekke gewaarwording zijn voor Marthe, Klaasje en Hanne. Op het podium was daar afgelopen weekend tijdens de kick-off van hun eerste concertreeks een klein beetje iets van te merken. Wat schoonheidsfoutjes hier en ietsje gebrek aan enthousiasme daar. Gelukkig is deze K3 Show ook het afscheid van Karen, Kristel en Josje dus krijgen de drie nieuwe meisjes hulp.

Een bomvolle shows vol hits. Gezongen door afwisselend de oude en de nieuwe K3, al doen ze het soms met z’n zessen tegelijk. Mooi. Af en toe passeren een aantal nieuwe liedjes de revue. De oude K3 heeft het tijdens de eerste shows een stuk makkelijk om de fans mee te krijgen dan de nieuwe lichting. Logisch ook, de verse liedjes missen toch zo’n zeventien jaar een meezing-ervaring. Voor de oudere fans is het afscheid van Karen, Kristel en Josje toch weer even slikken, terwijl de kleine liefhebbers het nieuwe trio, en dan met name Klaasje, al helemaal in hun kinderhartjes gesloten hebben.

Over een paar weekjes doet K6 ‎voor het eerst Nederland aan. En afgaande op onderstaande reacties (in deze hilarische video!) ga ik heel misschien tóch nog wel kaartjes bestellen.

Plaats reactie

Sjieke Spam

Een vorstelijke behandeling krijgen als lezer? Dat kan! Schrijf je in en ontvang direct een mailtje als een nieuwe column het levenslicht heeft gezien...

Koninklijk Archief