Ik

Ik

Welkom op de website van Prins Eric. Geen echte prins en al helemaal niet met bijbehorende zeemeermin. Ik ben Eric de Munck. Een 38-jarige journalist uit de Achterhoek, een provinciaaltje dus. Een titel die ik met trots draag: geboren en getogen in het Verre Oosten en na een aantal omzwervingen uiteindelijk teruggekeerd. Getrouwd met mijn grote liefde Silas en vader van onze prachtige zesjarige zoon Stach. In het voorjaar van 2019 mochten we labradoodle Cas aan ons gezinnetje toevoegen. Deze plek is mijn online kasteel. Met schrijfsels over m’n diepste en meest donkere hersenkronkels, maar óók over de leuke, gekke, bijzondere en magische momenten van ons unieke mannenhuishouden. Over het leven dus. Of overleven, het is maar net hoe je het bekijkt. Prins Eric is niet altíj́d de meest sprookjesachtige plek van het internet, maar steeds vaker wel hoor!

Ik ben een beetje bekend van televisie trouwens. Voor sommigen dan. Sinds mei 2018 heb ik me namelijk als entertainmentdeskundige aan RTL Boulevard verbonden. Maar onder de blinkende laag van oppervlakkigheid en uiterlijk vertoon zit dus nog een héél ander leven. Als Prins Eric geef ik je een kijkje in dat leven. Om van me af te schrijven én om wellicht ergens iemand te helpen. Niet alles wat blinkt is namelijk goud heb ik geleerd. Prins(h)eerlijk dus.

Illustratie: Studio Zaterdag

Sjieke Spam

Een vorstelijke behandeling krijgen als lezer? Dat kan! Schrijf je in en ontvang direct een mailtje als een nieuwe column het levenslicht heeft gezien...

Koninklijk Archief