Hallo Henny.

H

Supermarktketen Jumbo kondigt vandaag zijn nieuwe jaaraanbiedingen aan met een ludieke actie: Henny’s Super Surprise. Een twintig minuten durende special van de bekende Surprise Show. Niet in een studio, nee hoor, gewoon tussen de groenten en het fruit in de winkel.

Je kunt daar natuurlijk onwijs lacherig over doen, dat deed ik dan ook meteen. Of je kunt Henny zielig noemen, dat deed ik ook meteen. Want het is natuurlijk te gênant voor woorden die hele show. Van zeven miljoen tv-kijkers naar zevenhonderd YouTube-views, het kan verkeren. Maar Henny, die blijft enthousiast en die blijft altijd lachen.

En dat snap ik wel, want de gevallen tv-presentator doet deze gig natuurlijk niet voor een boekenbon. Sterker nog: er moet wel echt een behoorlijk bedrag op zijn rekening bijgeschreven zijn om zichzelf zo voor schut te zetten. En er zijn in het verleden wel slechtere commercials met BN’ers verschenen. Dus Henny, ik heb niets dan respect voor jou. Ik pak er een biertje bij én een zak chips en ga er lekker voor zitten. De komende twintig minuten zijn voor jou.

Plaats reactie

Sjieke Spam

Een vorstelijke behandeling krijgen als lezer? Dat kan! Schrijf je in en ontvang direct een mailtje als een nieuwe column het levenslicht heeft gezien...

Koninklijk Archief