Goor Draait Door.

G

Normaal gesproken is de kerstperiode pure hel voor nieuwsmedia. Het is schrapen naar een heet nieuwtje, of eigenlijk is een lauw nieuwtje al moeilijk te vinden. Maar gelukkig is dat dankzij Gordon en zijn interview in 5 Jaar Later direct voorbij, heerlijk was het. Als een cadeautje dat steeds verder uitgepakt werd. Of een bom die maar bleef ontploffen, het is maar van welke kant je het bekijkt.

Een korte bloemlezing: René Froger heeft een drankprobleem, zo erg dat hij iedereen in zijn omgeving volledig neerhaalt. Mede-Toppers Gerard Joling en Jeroen van der Boom hebben daar al die jaren over gezwegen om hun gage van zes ton veilig te stellen. Maar Goor is het zwijgen nu zat, de letterlijke druppel was dat Gordon in 2009 door een dronken René tijdens een vakantie uit huis geflikkerd is, in het holst van de nacht. Jeroen van der Boom is volgens Gordon geen haar beter, die heeft hem net zo lang het leven zuur gemaakt dat ie gillend is vertrokken bij de Toppers. Volgens Gordon mogen er zelfs geen oude beelden van hem meer getoond woorden bij de concerten, “hoe zielig ben je dan”, aldus Goor. Maar er was meer dan alleen vuile was tijdens het interview met Jeroen Pauw, zo onthulde Gordon namelijk ook nog dat hij ooit een vrouw zwanger heeft gemaakt, maar dat kindje hebben ze laten weghalen. Vind ik ook shocking, misschien nog wel meer bizar dan René -dronken tor- Froger.

Fantastische televisie. Hier kan RTL Boulevard tot het einde van 2015 nog wel op teren. En dit is tevens het bewijs dat lineaire televisie nog lang niet dood is. Zo lang er spraakmakende gasten blijven komen, kijkt de Nederlander massaal mee. Tegelijk natuurlijk, daar kan geen Netflix tegenop. Benieuwd hoe dit verder gaat, dit spannende verhaal.

Plaats reactie

Sjieke Spam

Een vorstelijke behandeling krijgen als lezer? Dat kan! Schrijf je in en ontvang direct een mailtje als een nieuwe column het levenslicht heeft gezien...

Koninklijk Archief