Goede Tijden, Nieuwe Tijden.

G

In As the World Turns en The Bold and the Beautiful was het vroeger dagelijkse kost: cross-overs tussen de soaps. Dan ging Emily in Los Angeles op zoek naar haar verloren zusje die ze in The Bold-land tegenkwam. Na een paar dagen in de ene soap, verhuisden ze weer terug naar de andere. Dat waren altijd mijn favoriete verhaallijnen, ik baalde dan ook als een stekker dat er bij ons nooit zoiets gebeurde.

Het is daarom voor mij een bijzonder moment: het gaat namelijk eindelijk WEL plaatsvinden! Er komt een kersverse nieuwe serie, van de makers van GTST! De naam is dan ook, heel verrassend, Nieuwe Tijden. Het is een opzichzelfstaand ‎verhaal, maar wel met één erg fijne bekende: Lucas Sanders, wederom gespeeld door Ferry Doedens. Hij woont tegenwoordig in een bruisende studentenstad, waar hij het ene na het andere avontuur mee gaat maken. Actrice Holly Mae Brood doet ook mee, zij neemt de rol van Amy Kortenaer, de dochter van Ludo en Isabella, op zich. Een rol die ze ook eerst nog even in Goede Tijden, Slechte Tijden gaat spelen. Tenslotte maakt Vajèn van den Bosch haar opwachting als Moon van Panhuys. Overige castleden worden op een later moment nog onthuld.

De eerste aflevering van Nieuwe Tijden is op maandag 4 juli te zien, in de zomerstop van grote zus GTST. Als Goede Tijden, Slechte Tijden na acht weken dan weer begint, worden de overige afleveringen uitgezonden bij Videoland. Slim bedacht, ik kan sowieso niet wachten. En ik hoop stiekem dat Janine en Nina af en toe een kopje thee komen drinken bij Lucas. Goede Tijden, Nieuwe Tijden dus.

Plaats reactie

Sjieke Spam

Een vorstelijke behandeling krijgen als lezer? Dat kan! Schrijf je in en ontvang direct een mailtje als een nieuwe column het levenslicht heeft gezien...

Koninklijk Archief