Full Circle.

F

Zo cheesy als de allernieuwste trailer van Fuller House heb je ze eigenlijk niet meer gezien sinds… nou ja, sinds de originele serie! Dus het moge duidelijk zijn: ik kan niet wachten, sterker nog: met nog maar zestien dagen te gaan tot de officiële release van de dertien nieuwe afleveringen verkeer ik in een staat van hysterie. En zeker na het zien van deze nieuwe beelden.

Want zo’n beetje alles wat je zou verwachten van de comeback zit in de trailer: de geestige Kimmy, de bekende taglines en de dramatische scènes die meer dan ooit het familiegevoel weergeven. De enige oudgediende die ontbreekt is Michelle Tanner, dat is misschien maar goed ook. Want terwijl haar tv-zussen echt behoorlijk prima zijn opgedroogd, kunnen de ietwat freaky Mary-Kate en Ashley Olsen nooit hun schattige zelf uit het origineel evenaren.

De drie actrices uit Fuller House kwamen de nieuwe beelden persoonlijk afleveren in de talkshow van Ellen. In het interview is te zien hoe hartverwarmend het trio nog steeds met elkaar omgaat en blijkt dus dat ze elkaar nooit uit het oog verloren zijn. Beste vriendinnen sinds hun kindertijd, komen dagelijks bij elkaar over de vloer en nu zijn ze twintig jaar later weer terug waar het allemaal ooit begon. Op de blauw met witte bank van Full House. Met hun collega’s van vroeger en hun gezinnetjes van nu. Prachtig vind ik dat. Full Circle. Hartstikke nodig in de gehaaste, onpersoonlijke wereld waarin we elke dag leven. Nieuwe generatie: watch and learn.

Plaats reactie

Sjieke Spam

Een vorstelijke behandeling krijgen als lezer? Dat kan! Schrijf je in en ontvang direct een mailtje als een nieuwe column het levenslicht heeft gezien...

Koninklijk Archief