Escape.

E

Vroeger was ze het zonnestraaltje van RTL. Tegenwoordig is Caroline Tensen het vijfde wiel aan de wagen bij KRO-NCRV. De omroep haalt allemaal jonkies binnen, zoals Katja Schuurman, Eva Jinek en Daan Nieber. Voor een verschrompeld pruimpje zoals Caro is dus eigenlijk al een tijdje geen plaats meer. Ja, ze mag af en toe nog een korte reeks Eén Tegen 100 presenteren, maar na vijftien jaar en weet ik hoeveel aflevering is de passie daar ook wel behoorlijk vanaf.

Gelukkig is daar AVROTROS, die de goedlachse blondine vanaf 2016 weer vol nieuw elan binnenhaalt. Uiteraard neemt ze haar kijkcijferkanon mee, maar ze mag daarnaast ook nieuwe programma’s presenteren, waaronder De Stoutste Jongen van de Klas. Caroline is uiteraard blij: “Het voelt letterlijk een beetje als thuiskomen. Ik kijk terug op mooie jaren, maar ben ontzettend blij dat ik meerdere programma’s mag gaan presenteren voor AVROTROS.”

En gelijk heeft ze! Haar carrière bij de NCRV was dood en bij de TROS kan ze tot haar dood blijven. Is dat cirkeltje ook weer rond.

Plaats reactie

Sjieke Spam

Een vorstelijke behandeling krijgen als lezer? Dat kan! Schrijf je in en ontvang direct een mailtje als een nieuwe column het levenslicht heeft gezien...

Koninklijk Archief