Diva Doc.

D

Niemand maar dan ook niemand op deze wereldbol heeft het zijn van een diva zo goed onder de knie als Mariah Carey. Ze is nauwelijks te spotten zonder gigantische zonnebrillen op haar neus en als ze een schoen verliest op de loper, staat er binnen een mum van tijd een legertje mannen naast haar om te helpen. Ik zou er dus een moord voor plegen om daar eens een dagje mee te kijken.

Nou, dat moorden hoeft dus niet: Mariah Carey komt dit najaar namelijk met haar allereigenste docuserie op de proppen, Mariah’s World, waarin we haar volgen tijdens d’r meest recente wereldtour en krijgen we alle ins and outs over haar aanstaande huwelijk. En let op: noem het vooral géén realityserie, want daar is ‘t omhooggevallen zangvogeltje absoluut niet van gediend. Eigenlijk heeft ze er al spijt van dat ze haar hele leven niet al veel eerder op camera vastgelegd heeft. Logisch, want dat is een gemis voor de voltallige mensheid. Gelukkig maakt ze het met Mariah’s World denk ik meer dan goed.

De eerste trailer is verschenen en die stelt namelijk niet teleur. Om je vingers bij af te likken zelfs. Want werkelijk alles wat je ooit over de 46-jarige zangeres wilde zien komt voorbij: stress, hysterie, maar vooral een levensstijl waarvan je dacht dat ie alleen maar in films bestond, maar in Huize Carey gewoon de orde van de dag is. En tussen dat alles door kan je eigenlijk niet anders dan houden van de extreme diva, die stiekem heel goed weet wat ze aan het doen is… Can’t wait.

Plaats reactie

Sjieke Spam

Een vorstelijke behandeling krijgen als lezer? Dat kan! Schrijf je in en ontvang direct een mailtje als een nieuwe column het levenslicht heeft gezien...

Koninklijk Archief