Dikke Doei.

D

Onlangs vierde ze nog haar jubileum: 25 jaar was Pamela Anderson al een ster. En het begon allemaal in 1989 met die ene naaktshoot voor de Playboy. Toen was ze tweeëntwintig en het was misschien de eerste shoot, maar zeker niet de laatste. Nog twaalf keer prijkt de rondborstige blondine op de cover van het mannenblad. Behalve dat ze daarmee een record in handen heeft, is ze ook veruit de meest populaire playmate allertijden.

Dus tsja, toen er een model opgetrommeld moest worden voor de allerlaatste editie met naakt erin, daar stopt Playboy in 2016 namelijk mee, is Pamela denk ik de eerste en enige die gebeld is. En dus is cover nummer veertien  voor mevrouw Anderson een feit. Meer dan terecht ook. Inmiddels achtenveertig jaar en moeder is ze tegenwoordig, al is daar op de foto’s weinig van te zien. Wel fijn voor Pam dat in die vijfentwintig jaar sinds haar debuut de techniek qua Photoshop niet stil heeft gestaan, dat scheelt toch. De jaren schrapen ze er als het ware af.

Wat Pamela er zelf allemaal van denkt lees je in dit exclusieve interview met James Franco. Inderdaad, dé James Franco! Mocht je daar geen zin in hebben en gewoon plaatjes willen kijken, wat ik snap, check dan gewoon onderstaande video voor meer pictures van Pam. En Playboy, bedankt voor alles. Want zonder naaktfoto’s geef ik jullie nog welgeteld een jaar. Hooguit.

Plaats reactie

Sjieke Spam

Een vorstelijke behandeling krijgen als lezer? Dat kan! Schrijf je in en ontvang direct een mailtje als een nieuwe column het levenslicht heeft gezien...

Koninklijk Archief