De Grote Improvisatieshow.

D

Eigenlijk was Helga mijn lievelings. Jarenlang. Haar blonde lokken en blije verschijning zorgden altijd voor een zonnetje in de huiskamer. Ook als de vooruitzichten niet al te best waren. Maar toen was daar vorig jaar ineens Jennifer. En die liet Helga verbleken. Een beetje als een hogedrukgebied.

Want Jennifer Faber, zoals ze voluit heet, maakt nogal wat foutjes. Helga was altijd ter perfect. Jennifer niet, van de verkeerde weerkaarten tot keihard fuck roepen tijdens het weerbericht, het kan gewoon niet op. Vooral met Jan de Hoop is ze een perfecte combi. Jan is natuurlijk ook niet vies van een blunder hier en daar, dus ze zijn samen eigenlijk de Bassie en Adriaan van RTL.

Vanmorgen beleefde het gouden setje hun voorlopige hoogtepunt als Jennifer haar microfoon vergeten is en Jan haar moet bijspringen. Ik heb het bewuste filmpje al tien keer bekeken. Inmiddels misschien wel twintig keer. Heerlijk.

Plaats reactie

Sjieke Spam

Een vorstelijke behandeling krijgen als lezer? Dat kan! Schrijf je in en ontvang direct een mailtje als een nieuwe column het levenslicht heeft gezien...

Koninklijk Archief