Charlie’s Angel.

C

De showbizzwereld kan heftig zijn en de verhalen die in de pers verschijnen blijken vaak het topje van de ijsberg te zijn. Maar sommige gebeurtenissen zijn zó bizar dat ze nauwelijks echt plaats hebben kunnen vinden. Zoals de vriendschap tussen Charlie Sheen en ‎Dylan Howard, één van de verslaggevers van National Enquirer, het grootste roddelmagazine van Amerika. Dylan klapt in dit artikel van The Hollywood Reporter zó uit de school dat je je af kunt vragen of de waarheid echt zo verknipt in elkaar zit.

Dylan won het vertrouwen van Charlie nadat de zwaar verslaafde acteur een aantal smsjes van hem beantwoordde en waarna Dylan naar Charlie toevloog om officiële drugstesten af te nemen. Die bleken positief te zijn, waar hij dan ook verslag van deed in National Enquirer. In de maanden die volgden belde Charlie hem steeds vaker op als hij in de problemen zat, Dylan kwam dan naar hem toe, maar gebruikte de bezoekjes vooral om informatie in te winnen. Er was zelfs een avond waarbij Dylan alleen thuis was bij Charlie, met toegang tot diens iPhone, waar hij extreem veel naaktfoto’s vond van hoeren en andere meisjes. En er stonden ook opvallend veel paparazzifoto’s van actrice Hayden Panetierre tussen trouwens. Binnen afzienbare tijd stuitte Dylan op een verhaal dat als het waar zou zijn, alles zou veranderen.

Er werd een heel team opgesteld en het ene na het andere bizarre feit rondom Charlie Sheen kwam naar buiten. ‎Zo zouden hij en Brooke Mueller dezelfde mannelijke sekspartner hebben en had Brooke dat stiekem gefilmd om hem te chanteren voor meer alimentatie. Dat Charlie HIV-positief was kwam al snel vast te liggen, volgens Dylan heeft ie dat opgelopen na herhaaldelijke seks met een transseksueel. En dat was niet de enige, uit het onderzoek bleek dat Charlie jaarlijks voor miljoenen dollars aan zwijggeld overmaakte aan talloze vrouwen, maar ook aan een mannelijke tweeling waar Charlie seks mee zou hebben gehad. Toen op een gegeven moment verschillende blogs en websites met de hiv-verhalen op de proppen kwamen, verdwenen die artikelen weer net zo snel als dat ze kwamen. Onderzoek van Dylan liet zien dat de sites in ruil voor het verwijderen ieder zo’n 100.000 dollar bijgestort kregen. Uiteindelijk werd het dweilen met de kraan open en besloot Charlie om alles te vertellen in het inmiddels geruchtmakende interview met NBC. Dylan en het team van National Enquirer publiceerden hun verhaal toen ook online. Volgens Dylan is dit nog lang niet alles en is de beerput nog veel groter dan we allemaal denken.

Maar ja, is het allemaal waar? Woordvoerders van Charlie Sheen reageren, maar zeggen dat ze het spijtig vinden dat Dylan Howard zoveel woede jegens Charlie heeft. En dat het om wrok gaat. Ik vind het een moeilijke, National Enquirer is natuurlijk het laagste van het laagste qua riooljournalistiek, dat is hetzelfde blad dat een dode Whitney Houston op de cover plaatste. Maar zou je zo’n bizar verhaal als dit kunnen verzinnen? Het is in ieder geval quite a story en dat is voorlopig zeker nog niet ten einde.

Plaats reactie

Sjieke Spam

Een vorstelijke behandeling krijgen als lezer? Dat kan! Schrijf je in en ontvang direct een mailtje als een nieuwe column het levenslicht heeft gezien...

Koninklijk Archief