Case Closed.

C

In het jaar 2000 was heel veel niet zoals het nu is. Ik woonde nog thuis en daar keken wij elke week naar die ene spannende nieuwe misdaadserie CSI: Crime Scene Investigation. ‎Vijftien jaar later mag het duidelijk zijn: de tijden zijn veranderd.

Want er kijken heus nog wel mensen naar CSI, maar dat zijn er wel heel wat minder dan voorheen. En ook heel veel oude vellen. In Amerika was dat reden genoeg om eerder dit jaar de stekker uit de langlopende serie te trekken.

En in Nederland is het nu ook tijd voor deze bijzondere mijlpaal. Na 337 afleveringen is de laatste een feit. Toch wel iets om eventjes bij stil te staan, want het is lange tijd de populairste serie van de wereld geweest. De makers staan er zeker bij stil, want de oudgedienden van het eerste uur maken nog één keer hun opwachting om deze laatste case te closen. En daar praten ze in onderstaand filmpje heel grappig over. Dikke doei.

Plaats reactie

Sjieke Spam

Een vorstelijke behandeling krijgen als lezer? Dat kan! Schrijf je in en ontvang direct een mailtje als een nieuwe column het levenslicht heeft gezien...

Koninklijk Archief