Belieber.

B

Sinds de beruchte foto’s van Justin Bieber bij het zwembad op zijn vakantie-adres valt er vrij weinig meer te fantaseren over de Belieber en de twee Biebsters daar beneden. Maar ondanks dat zijn hele zaakje via één Google Search te vinden is, slingert de verloren zanger toch nog steeds de ene na de andere semi-naaktfoto online. Afgelopen weekend brak ie voor de zoveelste keer het internet met deze balzak-beetpakkende-pose. Leuk voor de fans, goed voor zijn sponsordeal met Calvin Klein, maar vooral fijn voor de taakverdeling tussen mannen en vrouwen.

Ik vind het namelijk een hele verademing dat een mannelijke artiest zijn lichaam gebruikt om de miljoenen meisjes wereldwijd van hun stoel te laten glijden. Want ook al maakt het jongetje de laatste tijd redelijke muziek, qua persoonlijkheid valt er weinig eer aan Justin Bieber te behalen, dus wat blijft dan over? Juist, je sex appeal. In de jaren negentig was het al het terrein van de boybands en Peter André, maar het waren toch vooral de rondborstige dames die hun lichaam in de strijd moesten gooien om wat aandacht te vergaren. Die tijd lijkt toch een beetje voorbij te zijn en de ladies mogen steeds vaker hun kleren áán houden.

Maar ja, blijft het nog wel de vraag waarom onze Justin met zijn hand zo achterlijk in zijn kruis zit op deze foto. Had ie jeuk net toen ie ‘m maakte? Was hij zo stoned dat ie eigenlijk geen idee had wat hem bezielde? Of is het ‘m zo hoog in de bol gestegen dat ie denkt dat ie Michael Jackson is? We zullen het nooit weten, evenals waarom ruim twee miljoen mensen de ietwat gekkige foto leuk vinden. Of nou ja, dat weet ik wel, sex sells, tegenwoordig ook bij mannenvlees voor de vrouwen, hoera voor emancipatie!

Plaats reactie

Sjieke Spam

Een vorstelijke behandeling krijgen als lezer? Dat kan! Schrijf je in en ontvang direct een mailtje als een nieuwe column het levenslicht heeft gezien...

Koninklijk Archief