Around the Blokker.

A

Sommige commercials zijn zo weerzinwekkend dat je er van ellende al je vingertoppen van opvreet. En weer andere spotjes werken zo gigantisch op je lachspieren dat je er bijna in blijft. Gelukkig zit er tussen al dat vreselijks af en toe een pareltje. Zo enorm briljant dat het lijkt alsof je non-stop naar een fata morgana zit te kijken. Zoals de nieuwste commercial van Blokker. Met Sarah Jessica Parker in de hoofdrol. Juist ja, die van Sex and the City. De Hollywoodster. De eeuwige Carrie Bradshaw. In een reclame van Blokker. Allemaal waar. En nog steeds niet te bevatten.

Ik heb het spotje inmiddels al, zonder overdrijven, dertig keer gezien en ik blijf er gewoon in. De combinatie van Sarah Jessica Parker en de truttigheid van de Blokker, degene die met dit briljante idee gekomen is verdient alle marketing awards die er bestaan. Wellicht is het voor de honderden ontslagen bij Blokker minder goed nieuws, al is het wel direct duidelijk waar de financiële middelen naartoe zijn gevloeid, ik denk namelijk niet dat Miss Parker voor een boekenbon uit bed gekropen is.

Deze commercial schijnt de eerste van een hele reeks te zijn, dus we zitten voorlopig nog wel goed met Carrie and the Blokker. Bekijk de beelden hieronder, maar wees gewaarschuwd: één keertje kijken doe je niet, je blijft bezig.

Plaats reactie

Sjieke Spam

Een vorstelijke behandeling krijgen als lezer? Dat kan! Schrijf je in en ontvang direct een mailtje als een nieuwe column het levenslicht heeft gezien...

Koninklijk Archief