When You Believe.

W

‘Ik heb al een aantal van mijn eigen videoclips geregisseerd, hoe moeilijk moet zo’n film dan zijn?’, zoiets moet Mariah Carey gedacht hebben toen ze met het Amerikaanse Hallmark Channel een overeenkomst tekende voor haar regiedebuut in A Christmas Melody. Een original movie waar ze uiteraard zelf ook een rolletje in speelt.

Mijn lief en ik hebben het voor elkaar gekregen om het anderhalf uur durende ‎resultaat helemaal uit te zitten. En over de film kan ik vrij kort zijn: camp to the max. Een moeder en dochter verhuizen terug naar een klein dorpje en daar zingt dochterlief de sterren van de hemel terwijl mams de liefde vindt bij een man die ze vroeger op school nooit zag staan. Mariah speelt dan nog de boze bitch van vroeger, die nu die dochters heeft met bijbehorend veel te hoge verwachtingspatroon. Prima voor wat het moet zijn, maar goed is toch echt anders.

En Mariah, tsja die blijft gewoon zichzelf. In haar fictieve rol, maar ook in de rol van regisseur. Want behalve close shots van gezichten is er werkelijk niets te zien in de film. Zelfs bij The Bold and the Beautiful hebben ze spannender beelden. Mariah zelf ziet er gelukkig ook de grap van in, dat is het belangrijkste:

Plaats reactie