Magische Mary.

M

Het traditionele tv-kijken leek voor mij nooit zo ver weg als op deze zaterdagavond. Die ik urenlang heb doorgebracht met Linda de Mol. Of nou ja, met haar LINDA.TV dan. Al een aantal maanden in de lucht, maar ben er vanavond voor gaan zitten. Niet clichématig voor de buis, maar gewoon hangend in een stoel, iPad op schoot en snacken maar. En dan heb ik het in dit geval dus niet over de gigantische bak chips die naast me staat, maar over de talloze programma’s die op LINDA.TV aan me voorbij komen. En het leukste van alles: de lengte ligt bij elke show rond de vijf minuten, perfect dus, dat is namelijk net zo lang als mijn spanningsboog.

Van Charly Luske naakt in bad tot Fred van Leer die de schaar in de panty van een fashion victim zet en van BN’ers die hun allerergste haat-tweets voorlezen tot Bobbie Eden die in haar allereigenste vlog aan een smoothie zuigt in plaats van aan een penis. Verstand op nul en je bent zo twee uur verder, ik kan niet geloven dat ik dit al die tijd heb laten liggen. Was helemaal in de veronderstelling dat er alleen hoogtepunten van bestaande tv-programma’s op LINDA.TV stonden, nou niet dus. Ben oprecht zwaar onder de indruk. Maar ja, er kan er maar één de winnaar zijn van deze eerste avond ordinair websnacken en dat is niemand minder dan Mary Borsato.

De koningin van de trouwjurken heeft haar eigen serie op LINDA.TV: Ja, ik wil ‘m. Het concept is bekend: vrouwen komen heel erg à la Say Yes To The Dress bij Mary langs om hun droomjapon uit te zoeken. Maar dankzij de bijzondere verhalen en de meer dan aandoenlijke aandacht van de moeder van Marco komt de ene aflevering nog meer bij je binnen dan tijdens de andere. Puur, echt en oprecht. Daar kunnen ze bij een gemiddeld realityprogramma op televisie nog wat van leren.

Plaats reactie